Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

2m Vianočná LED reťaz s hviezdami 10 LED 6500K

2m Vianočná LED reťaz s hviezdami 10 LED 6500K

3.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 7455

Stav skladu : 3
Externý sklad : 49

Táto 2 metrová Vianočná LED reťaz s hviezdami je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú elegantné a energeticky úsporné svetelné dekorácie. Obsahuje 10 LED svetiel s teplotou chromatickosti 6500K, čo znamená, že poskytuje studenú bielu farbu, ideálnu pre vytvorenie čarovnej a sviatočnej atmosféry. Každá LED je umiestnená v plastovej hviezde, čo zvyšuje estetický dojem a pridáva dotyk pôvabu k akejkoľvek dekorácii.

Jednou z hlavných výhod tejto reťaze je jej napájanie. Funguje na 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia, ale sú ľahko dostupné a umožňujú flexibilné umiestnenie reťaze bez potreby blízkosti elektrickej zásuvky. Výdrž batérie je približne 20-30 hodín v závislosti od použitej značky, čo je pôsobivé, vzhľadom na jej nízku spotrebu energie.

Pokiaľ ide o jej konštrukciu, materiálom je plast, čo znamená ľahkú manipuláciu a odolnosť voči poškodeniu. S triedou odolnosti IP45 je táto reťaz odolná voči prachu a striekajúcej vode, čo ju činí bezpečnou na použitie v interiéri. Elektrické krytie triedy III znamená, že je bezpečná a spoľahlivá.

Jej univerzálny dizajn a studené biele svetlo sú ideálne pre rôzne použitia, od dekorácie Vianočného stromčeka po vytvorenie pôsobivej atmosféry v izbách alebo na sviatočných večierkoch. Ľahká a flexibilná, táto reťaz sa ľahko instaluje a je vhodná pre každého, kto chce pridať trochu sviatočnej magie do svojho domova alebo kancelárie bez veľkej námahy.

Všeobecne vzaté, táto Vianočná LED reťaz s hviezdami kombinuje krásu, funkčnosť a energetickú účinnosť, čo ju robí ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá jednoduché, ale efektné sviatočné osvetlenie.

 

Napájanie:  2x AA (nie sú súčasťou balenia) 
Svetelný zdroj:  10 x CCT LED :
6500K (studená biela)
Dĺžka:  2 [m]
Materiál: Plast
Trieda odolnosti: IP45 

Trieda elektrického krytia: III

 Použitie:  Interiérové ​​dekorácie

 Doba svietenia 1 sady batéria: 20-30h (závisí od značky batérie)

Napájanie2x AA
Počet diód10x LED
Rozmerydĺžka 2m
Teplota svetla6500K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP45
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu