Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

2m Vianočná LED reťaz s hviezdami 10 LED 2700K

2m Vianočná LED reťaz s hviezdami 10 LED 2700K

3.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 7452

Stav skladu : 5
Externý sklad : 53

Táto 2-metrová vianočná LED reťaz s hviezdami je ideálnou dekoráciou pre každý interiér počas sviatočnej sezóny. Svetelný zdroj pozostáva z 10 LED diód CCT s teplotou svetla 2700K, čo vytvára teplú bielu farbu, pridávajúc vášmu priestoru útulnú a pohodlnú atmosféru. Tieto LEDky sú uložené v hviezdičkách rozmiestnených pozdĺž reťaze, čo dodáva dekorácii jemný a hravý nádych.

Napájanie týchto svetielok je riešené pomocou dvoch AA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. Výhodou tohto spôsobu napájania je, že reťaz môžete umiestniť kdekoľvek v interiéri bez potreby prístupu k elektrickej zásuvke. Doba svietenia jednej sady batérií sa pohybuje medzi 20 až 30 hodinami, čo závisí od kvality použitých batérií.

Vzhľadom na použitý materiál, plast, je táto LED reťaz ľahká a ľahko manipulovateľná, no zároveň dostatočne odolná na to, aby vydržala bežné používanie počas vianočného obdobia. Navyše, s triedou odolnosti IP45 je reťaz odolná voči prachu a striekajúcej vode, čo znamená, že ju môžete použiť aj v menej chránených priestoroch, ako sú napríklad kryté verandy alebo zimné záhrady.

Čo sa týka elektrickej bezpečnosti, LED reťaz je zaradená do triedy elektrického krytia III, čo znamená, že je navrhnutá tak, aby bola bezpečná a odolná voči elektrickým poruchám. To prispieva k pokojnej mysli, najmä pri používaní v domácnostiach s malými deťmi alebo domácimi zvieratami.

Vďaka svojej jednoduchosti a elegancii je táto LED reťaz s hviezdami ideálnym doplnkom pre akýkoľvek interiér. Či už ju umiestnite okolo okna, na vianočný stromček, alebo ako časť stolovej dekorácie, vždy pridá trochu sviatočnej atmosféry do vašej domácnosti. Jej teplé svetlo a hviezdny dizajn sú skvelým spôsobom, ako vytvoriť príjemnú a sviatočnú atmosféru v každom priestore.

 

Napájanie:  2x AA (nie sú súčasťou balenia) 
Svetelný zdroj:  10 x CCT LED :
2700K (Teplá biela)
Dĺžka:  2 [m]
Materiál: Plast
Trieda odolnosti: IP45 

Trieda elektrického krytia: III 

Použitie:  Interiérové ​​dekorácie 

Doba svietenia 1 sady batéria: 20-30h (závisí od značky batérie)

Napájanie2x AA
Počet diód10x LED
Rozmerydĺžka 2m
Teplota svetla2700 °K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP45
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu