Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

2m Vianočná LED reťaz 3xLR44 20 LED 6500K

2m Vianočná LED reťaz 3xLR44 20 LED 6500K

2.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 7451

Stav skladu : 10
Externý sklad : 55

Táto 2-metrová vianočná LED reťaz je dokonalým doplnkom pre sviatočnú atmosféru vo vašom domove. Napájaná tromi LR44 batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia, táto reťaz ponúka flexibilitu v umiestnení bez obáv o blízkosť elektrickej zásuvky.

Svetelný zdroj pozostáva zo 20 LED diód, ktoré emitujú svetlo s farebnou teplotou 6500K, čo zodpovedá studenej bielej farbe. Táto farba svetla je ideálna pre vytvorenie jasnej a živej atmosféry, ktorá dokáže rozjasniť akýkoľvek priestor. LED diódy sú známe svojou dlhou životnosťou a energetickou efektívnosťou, čo znamená, že vám poskytnú dlhé hodiny osvetlenia bez potreby častého výmeny batérií.

Dĺžka 2 metre je ideálna na dekoráciu menších priestorov, ako sú okenné rámy, zrkadlá, alebo ako doplnok k vianočnému stromčeku. Flexibilný plastový materiál reťaze je odolný a ľahký, čo umožňuje jednoduchú manipuláciu a nastavenie podľa vašich predstáv.

Táto LED reťaz je zaradená do triedy elektrickej ochrany III, čo znamená, že je bezpečná na použitie v domácnostiach, kde sú aj deti a domáce zvieratá. Je navrhnutá pre interiérové použitie, čo ju robí ideálnou pre vytvorenie príjemnej a pohodlnej atmosféry v obývacích izbách, spálňach alebo dokonca aj v detských izbách.

Jednou z hlavných výhod tejto LED reťaze je možnosť výberu zo 3 režimov osvetlenia - zapnutie, vypnutie a blikanie. Režim blikania je skvelý na vytvorenie živého a oslavného efektu, zatiaľ čo konštantné svietenie poskytuje teplé a pokojné osvetlenie. Táto flexibilita vám umožňuje prispôsobiť osvetlenie podľa nálady alebo príležitosti.

Celkovo, táto 2-metrová vianočná LED reťaz je praktickým, energeticky úsporným a esteticky príjemným doplnkom pre akúkoľvek vianočnú dekoráciu. Jej jednoduchá inštalácia, bezpečnosť použitia a možnosti prispôsobenia osvetlenia robia z nej ideálny výber pre každého, kto chce vytvoriť sviatočnú atmosféru bez veľkej námahy.

 

Napájanie:  3x LR44 (nie je súčasťou dodávky) 
Svetelný zdroj:  20 x LED
CCT: 6500K (studená biela)
Dĺžka:  2 [m]
Materiál: Plast
Trieda elektrickej ochrany: III
Použitie:  Interiérové ​​dekorácie
3 režimy: Zapnutie / vypnutie / blikanie

Napájanie3x LR44
Počet diód20 x LED
Rozmerydĺžka 2m
Teplota svetla6500K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu