Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

2m Vianočná LED reťaz 3xLR44 20 LED 2700K

2m Vianočná LED reťaz 3xLR44 20 LED 2700K

2.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 7450

Stav skladu : 12
Externý sklad : 50

Tento 2-metrový Vianočný LED reťaz je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú útulné a príjemné osvetlenie na dekoráciu interiéru počas sviatočnej sezóny. Reťaz obsahuje 20 LED diód, ktoré vydávajú teplé biela svetlo s CCT hodnotou 2700K, čo vytvára príjemnú a pohodovú atmosféru v akomkoľvek interiéri.

Napájaný je tromi LR44 batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia. Tento fakt umožňuje ľahkú inštaláciu reťaze bez potreby prístupu k elektrickej zásuvke, čo je obzvlášť výhodné pre dekoráciu miest, kde nie je dostupná elektrina.

Z hľadiska dizajnu je LED reťaz vyrobený z odolného plastu, čo zabezpečuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči bežnému opotrebeniu. S triedou elektrickej ochrany III je tento produkt bezpečný a spoľahlivý.

Jednoduché ovládanie s tromi režimami – zapnutie, vypnutie a blikanie – poskytuje možnosť prispôsobiť osvetlenie podľa vašich potrieb a preferencií. Či už chcete vytvoriť statické teplé osvetlenie alebo pridať dynamický blikajúci efekt, tento LED reťaz je ideálnym riešením.

Použitie tohto produktu nie je len obmedzené na Vianoce. Vďaka jeho univerzálnemu a diskrétnemu dizajnu sa hodí aj na iné príležitosti a oslavy, ako sú narodeniny, svadby, alebo jednoducho ako elegantné doplnenie domáceho dekoru počas celého roka.

Napokon, tento Vianočný LED reťaz je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, bezpečné a univerzálne osvetlenie, ktoré pridá teplú a pohodovú atmosféru do akejkoľvek miestnosti alebo príležitosti. Jeho jednoduchá inštalácia a ovládanie, spolu s možnosťou prispôsobiť svetelný efekt, robia z tohto produktu vynikajúcu investíciu pre každého, kto si praje oživiť svoj domov alebo oslavu.

 

Napájanie:  3x LR44 (nie je súčasťou dodávky) 
Svetelný zdroj:  20 x LED
CCT: 2700K (Teplá biela)
Dĺžka:  2 [m]
Materiál: Plast
Trieda elektrickej ochrany: III
Použitie:  Interiérové ​​dekorácie
3 režimy: Zapnutie / vypnutie / blikanie

Napájanie3x LR44
Počet diód20 x LED
Rozmerydĺžka 2m
Teplota svetla2700 °K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu