Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

5m Vianočná LED reťaz 3xAA 50 LED 2700K

5m Vianočná LED reťaz 3xAA 50 LED 2700K

4.50€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 7448

Stav skladu : 5
Externý sklad : 43

Vianočná LED reťaz, poháňaná tromi AA batériami (ktoré nie sú súčasťou balenia), je skutočným zjavením v oblasti interiérových dekorácií. Svojimi 50 LED diódami, rozmiestnenými pozdĺž 5 metrov dlhého kábla, vytvára útulnú a teplú atmosféru vďaka farbe svetla 2700K, čo je teplá biela. Táto farba svetla je ideálna na vytvorenie pohodovej a príjemnej atmosféry, ktorá dokonale doplní vianočnú výzdobu, alebo akýkoľvek interiér počas chladných zimných večerov.

Hlavnou prednosťou tejto LED reťaze je jej flexibilita a jednoduchosť používania. Vzhľadom k tomu, že je napájaná batériami, nie je potrebné riešiť prívod elektrickej energie, čo umožňuje umiestnenie dekorácie takmer kdekoľvek v interiéri bez obáv z dostupnosti elektrickej zásuvky. To otvára širokú paletu možností pre dekoratívne usporiadanie, či už ide o zdobenie vianočného stromčeka, okien, nábytku, alebo vytvorenie jedinečných svetelných inštalácií.

Materiál, z ktorého je reťaz vyrobená, je plast, čo znamená, že je ľahká, ale zároveň dostatočne odolná pre opakované použitie. Trieda elektrickej ochrany III zase zaručuje bezpečnosť pri manipulácii a používaní. Dve dostupné režimy – zapnuté a vypnuté – sú síce jednoduché, ale zároveň účinné, pretože viac režimov by mohlo byť v prípade vianočnej výzdoby zbytočným komplikovaním.

Celkovo táto vianočná LED reťaz predstavuje ideálnu kombináciu štýlu, pohodlia a bezpečnosti. Je to vynikajúci spôsob, ako dodať vášmu domovu alebo kancelárii trochu vianočnej magie bez zbytočných komplikácií. Jej teplé svetlo a jednoduchosť používania robia z nej vynikajúci doplnok pre každého, kto si chce vychutnať sviatočnú atmosféru bez zbytočných starostí.

 

Napájanie:  3x AA (nie sú súčasťou) 
Svetelný zdroj:  50 x LED
CCT: 2700K (teplá biela)
Dĺžka:  5 [m]
Materiál: Plast
Trieda elektrickej ochrany: III
Použitie:  Interiérové ​​dekorácie
2 režimy: Zapnuté / Vypnuté

Napájanie3x AA
Počet diód50 x LED
Rozmerydĺžka 5m
Teplota svetla2700K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu