Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED ZÁVESNÉ SVETLÁ DEKORÁCIE NA VIANOČNÝ STROMČEK 45CM

LED ZÁVESNÉ SVETLÁ DEKORÁCIE NA VIANOČNÝ STROMČEK 45CM

10.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6646

Stav skladu : 0
Externý sklad : 72

LED ZÁVESNÉ SVETLÁ DEKORÁCIE NA VIANOČNÝ STROMČEK 45CM

Podsvietený dekoračný vianočný stromček, vysoký 45 cm, je krásnym prírastkom k vianočnej výzdobe. Tento LED závesný stromček vytvára čarovnú a svetelnú atmosféru, ktorá pridáva kúzlo sviatočnej sezóny. Vďaka jeho kompaktnej veľkosti je ideálny na umiestnenie na rôzne miesta v dome, ako sú stolíky, poličky alebo dokonca pracovné stoly.

Jeho jedinečný dizajn pozostáva zo svetelných LED diód, ktoré sú expertne integrované do štruktúry stromčeka, čím vytvárajú jemné a teplé svetlo. LED diódy sú známe svojou dlhou životnosťou a energetickou efektívnosťou, čo znamená, že tento vianočný stromček nie je len krásny, ale aj praktický a úsporný.

Na vrchole stromčeka, približne 8 cm nad jeho vrcholom, sa nachádza vypínač, ktorý umožňuje jednoduché zapnutie a vypnutie osvetlenia. Tento prvok pridáva k pohodliu používania, keďže nemusíte zakaždým odpojovať stromček od zdroja prúdu na jeho vypnutie.

Tento podsvietený stromček je tiež vhodným darčekom pre blízkych, ktorí ocenia vianočnú výzdobu. Je to milý a pôsob, ako pridať trochu svetla a radosti do ich domovov počas sviatočnej sezóny.

Vzhľadom na svoju veľkosť a dizajn je tento dekoračný stromček ideálny aj pre menšie priestory, kde tradičný veľký vianočný stromček by bol nepraktický. Jeho teplé svetlo a elegantný vzhľad prinesú do každého priestoru sviatočnú atmosféru, bez toho, aby zaberali veľa miesta.

Celkovo, tento LED závesný vianočný stromček je skvelým doplnkom k vianočnej výzdobe. Jeho jemné svetlo a kompaktné rozmery robia z neho ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú efektívnu, ale štýlovú možnosť na pridanie vianočnej atmosféry do svojho domova.

Farba produktuMulticolor
Napájanie3AAA
Rozmery45 x 21 x 53cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu