Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED svietiaca svieca 26cm

13.00€
Dostupnosť: Nedostupné
Kód tovaru: 6641

Stav skladu : 0
Externý sklad : 0

LED sviečka s výškou 26 cm je dokonalým doplnkom pre každý stôl, či už ide o romantickú večeru, oslavu, vianoce alebo jednoduché chvíle pokoja a relaxácie. Táto sviečka ponúka jedinečný zážitok horiaceho plameňa bez rizika požiaru alebo škodlivých dymov.

Hlavnou výhodou tejto LED sviečky je jej bezpečnosť. Už nie je potrebné sa obávať horiaceho vosku alebo nebezpečných plamienkov. Namiesto toho vytvára realistický optický efekt horiaceho plameňa, ktorý dokonale imituje pravú sviečku. Tento efekt je dokonale viditeľný v hornej časti sviečky, čím vytvára pohodlnú a teplú atmosféru.

Sviečka je vybavená zabudovanými batériami, čo znamená, že je ľahké ju používať kdekoľvek a kedykoľvek. Nie je potrebný žiadny zásuvkový adaptér ani neustále výmena batérií. Stačí ju len zapnúť a užívať si jej útulný svetelný efekt.

Okrem toho je tato LED sviečka ekologická voľba, pretože nevyžaduje použitie jednorazových sviečok. Je to skvelý spôsob, ako prispieť k udržateľnosti a chrániť životné prostredie.

Táto sviečka je navyše elegantne navrhnutá, aby sa hodila do rôznych interiérov a pridala do nich šmrnc a atmosféru.

Celkovo je LED sviečka s výškou 26 cm ideálnym doplnkom pre vytvorenie pohodlného a romantického prostredia v akomkoľvek okamihu. S bezpečnosťou, praktickým designom a ekologickými výhodami je skvelou voľbou pre každý stôl.

Farba produktuTransparentná
NapájanieNa baterky
Pozorovací uhol360°
Rozmeryvýška 26cm
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu