Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED nadpájateľne cencúle IP44 180LED 8.5m Studená biela

12.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 6625

Stav skladu : 6
Externý sklad : 0

LED nadpájateľné vianočné reťazové osvetlenie, vhodné na vonkajšie použitie, ponúka atraktívne riešenie pre osvetlenie záhrad, terás, alebo vonkajších priestorov. Táto súprava je navrhnutá s ohľadom na odolnosť proti poveternostným vplyvom, čo dokazuje jej krytie IP44. To zabezpečuje, že je odolná voči striekajúcej vode, čím je ideálna na vonkajšie použitie.

Jedna sada tohto LED osvetlenia má celkovú dĺžku 8,5 metrov, z čoho 7 metrov predstavuje svietiaca časť a zvyšných 1,5 metra je napájací kábel. Toto umožňuje flexibilnú inštaláciu a ľahké pripojenie k elektrickým zdrojom. Vzhľadom k tomu, že je možné zapojiť maximálne tri takéto sady za sebou, dosiahnete celkovú dĺžku až 22,5 metrov, čo poskytuje dostatočnú dĺžku na osvetlenie väčších priestorov.

Cencúle, ktoré sú súčasťou osvetlenia, majú rôzne dĺžky - 40 cm, 35 cm a 25 cm. Toto striedanie dĺžok pridáva na estetike a dynamike celkového vzhľadu. Vzdialenosť medzi jednotlivými cencúlami je 21 cm, čo zabezpečuje rovnomerné rozloženie svetla a vytvára pôsobivý vizuálny efekt.

Priehľadný kábel, ktorý je súčasťou tejto sady, zaisťuje, že je menej nápadný a nezasahuje do estetiky okolitého prostredia. Tento typ osvetlenia je ideálny na vytvorenie príjemnej a teplej atmosféry v exteriéroch, či už počas letných večerov alebo pri špeciálnych príležitostiach.

Svetlá sú navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu a udržiavanie. Vďaka ich odolnosti voči poveternostným vplyvom a schopnosti zapojiť viacero sád za sebou, ponúkajú veľkú flexibilitu pri dekorovaní vonkajších priestorov. S týmito LED svetlami môžete ľahko vytvoriť očarujúce a pozývajúce prostredie pre akékoľvek vonkajšie stretnutie alebo udalosť.

Farba produktuTransparentná
Napájanie220V
Pozorovací uhol360°
Počet diód180LED
Príkon5W
Rozmery5m, dĺžka 8
Teplota svetla6500K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP44
CertifikátyCE
Max. výkon W5W
Pridajte hodnotenie produktu