Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

SMART SOCKET SONOFF S26R2ZBTPE-FR

13.50€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6595

Stav skladu : 0
Externý sklad : 66

SMART SOCKET SONOFF S26R2ZBTPE-FR

INTELIGENTNÁ ZÁSUVKA SONOFF S26R2ZBTPE-FR

Vytvorte si inteligentnú domácnosť, v ktorej sa vám bude dobre žiť. Inteligentná zásuvka Sonoff vám umožní diaľkovo ovládať pripojené zariadenia prostredníctvom aplikácie, ako aj vytvárať plány a scény. Je tiež kompatibilná s hlasovými asistentmi, ako je Amazon Alexa, a bude dobre fungovať aj ako zosilňovač signálu pre iné zariadenia ZigBee, ktoré používate.

 

 

DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE VAŠICH ZARIADENÍ

Stalo sa vám niekedy, že ste pred odchodom z domu zabudli vypnúť svetlá? Už žiadny problém! Zásuvka umožňuje diaľkovo ovládať pripojené zariadenia prostredníctvom aplikácie - niekoľkými kliknutiami môžete napríklad zapnúť alebo vypnúť vybrané zariadenie. Výrobok je kompatibilný aj so službami Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings a IFTTT.

 

 

MOŽNOSŤ HLASOVÉHO OVLÁDANIA

Chcete zapnúť svetlo alebo uvariť vodu na čaj, ale máte plné ruky práce? Nest je kompatibilný s hlasovými asistentmi, ako je Amazon Alexa, takže len niekoľkými slovami môžete pohodlne ovládať pripojené zariadenie. Stačí vydať príslušný príkaz a sledovať, ako sa začne variť voda v kanvici a rozsvieti sa svetlo!

 

 

VYTVÁRAJTE PRACOVNÉ PLÁNY A INTELIGENTNÉ SCÉNY

Prispôsobte spotrebiče vo svojej domácnosti svojmu dennému rozvrhu: Zásuvka umožňuje vytvoriť pre ne časové plány - môžete napríklad zariadiť, aby sa kávovar automaticky zapol o 7.00 h a svetlo sa vyplo o 23.00 h. Pomocou ďalších snímačov (nie sú súčasťou balenia) môžete vytvoriť aj inteligentné scény. Takto môžete napríklad zariadiť, aby sa ventilátor zapol, keď teplota v miestnosti prekročí 28 °C.

 

 

ŠIROKÁ KOMPATIBILITA - VIAC MOŽNOSTÍ

Zásuvku možno použiť aj ako router na prenos signálu medzi zariadeniami ZigBee, takže sa už nemusíte obávať zlej kvality pripojenia! Výrobok sa vyznačuje aj širokou kompatibilitou s rôznymi rozbočovačmi ZigBee od značiek ako Amazon, Samsung a Philips, ako aj so 4. generáciou Amazon Echo a ďalšími.

 

 

ĎALŠIE FUNKCIE

Aplikácia poskytuje prístup aj k množstvu ďalších funkcií. Umožňuje napríklad synchronizovať stav vašich zariadení. Diaľkové ovládanie môžete zdieľať aj s členmi rodiny alebo priateľmi. Stačí niekoľko kliknutí a môžete im zdieľať pripojené zariadenia a umožniť im ich pohodlné diaľkové ovládanie.

 

 

ŠPECIFIKÁCIA

 

Výrobca Sonoff
Model S26R2ZBTPE-FR
ZigBee IEEE 802.15.4
Vstup 250 V ~50/60 Hz
Maximálna záťaž 3680 W
Rozmery 97,5 x 56 x 35 mm
Materiál PC V0
Farba Biela
Farba produktuBiela
Napájanie250 V ~50/60 Hz
Rozmery97.5 x 56 x 35 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu