Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED Vianočná girlanda hviezdy 230V 3m nadpájateľná - Modrá

LED Vianočná girlanda hviezdy 230V 3m nadpájateľná - Modrá

14.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 6558

Stav skladu : 1
Externý sklad : 0

Girlanda o dĺžke 3m s napájacim káblom 1,5m obsahuje 6 kusov hviezdičiek o priemere 19cm a 6 hviezdičiek o priemere 9cm. Hviezdičky svietia staticky stále. Životnosť 10 000 hodín. Farba

Táto nádherná girlanda je skutočným klenotom pre každý interiér. S jej celkovou dĺžkou 3 metre a pohodlným napájacím káblom o dĺžke 1,5 metra je možné ju umiestniť takmer kamkoľvek vo vašom domove či kancelárii.

Girlanda je vybavená 6 kusmi hviezdičiek s priemerom 19 centimetrov a 6 kusmi hviezdičiek s priemerom 9 centimetrov. Tieto hviezdičky vytvárajú nádhernú modrú auroru, ktorá dotvorí atmosféru v akomkoľvek interiéri.

Životnosť tohto produktu je impozantných 10 000 hodín, čo zaručuje, že vám bude slúžiť dlhé roky bez akýchkoľvek problémov. Statické svietenie hviezdičiek je príjemné pre oči a neuniká žiadne blikanie či zmeny intenzity svetla, čo by mohlo narušiť pohodlie pri pobyte v miestnosti.

Jedným z hlavných predností tejto girlandy je jej univerzálnosť. Je vhodná nielen na Vianoce, ale aj na iné príležitosti, ako sú narodeniny, svadby alebo jednoducho len tak, aby ste si vytvorili príjemnú atmosféru doma. Girlandu je možné zavesiť na stenu, položiť na stôl alebo iný nábytok, či dokonca omotať okolo zábradlia.

Pri výrobe tohto produktu bolo dbané na detail a kvalitu, čo zaručuje dlhú životnosť a spokojnosť zákazníkov. Girlanda je vyrobená z odolných materiálov, ktoré sú odolné voči opotrebeniu a poškodeniu.

Vzhľadom na to, že girlanda je určená len na použitie v interiéri, je potrebné dbať na to, aby nebola vystavená vode alebo iným vonkajším vplyvom, ktoré by mohli spôsobiť jej poškodenie.

svetla modrá. Pouťitie len do interiéru

Farba produktuTransparentná
Napájanie220 - 240 V
Pozorovací uhol360°
Príkon5W
Rozmerydĺžka 3m
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
Max. výkon W5W
Životnosť10 000 hod.
Pridajte hodnotenie produktu