Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED vianočný záves – snehové vločky, 84 cm, vnútorný, teplá biela

LED vianočný záves – snehové vločky, 84 cm, vnútorný, teplá biela

21.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6511

Stav skladu : 0
Externý sklad : 82

LED vianočný záves – snehové vločky, 84 cm, vnútorný, teplá biela

Vianočné girlandy

Vianočné akrylové girlandy sú priamo vyrobené na zdobenie a osvetlenie okien. Môžete si vybrať z rôznych tvarov hviezdičiek alebo snehových vločiek, ktoré dokonale ladia s vianočnou atmosférou. Vence žiaria príjemným teplým bielym svetlom a vybrané modely pridávajú niekoľko svetielok, ktoré jemne blikajú. Skvele budú vyzerať napríklad v detskej izbe alebo obývačke, kde prehľadný kábel spôsobí, že splynú s pozadím a nebudú pôsobiť rušivo. Akrylové girlandy sú odolné voči vlhkosti vďaka ochrane IP44 a vhodné na všetky interiérové a exteriérové dekorácie.

 

Doprajte si rozprávkové Vianoce!

Príjemnú a útulnú sviatočnú atmosféru doma alebo čarovné zákutia v záhrade vám pomôžu vytvoriť vianočné dekorácie EMOS - sviečky, závesné ozdoby, girlandy, stromčeky, projektory a postavičky. Pri rozhodovaní o ich kúpe je vhodné zvážiť, či ich plánujete umiestniť v interiéri alebo exteriéri. Vonkajšie dekorácie sa dajú použiť aj na výzdobu interiéru a mnohé z nich sa dajú používať celoročne. Väčšina interiérových dekorácií je napájaná batériami, takže sa nemusíte obávať prekážajúcich káblov. S dekoráciami EMOS budete mať jednoducho dokonalé Vianoce.

 

Vytvorte tú správnu atmosféru!

Na osvetlenie nielen vianočného stromčeka ponúkame široký sortiment LED reťazí značky EMOS, ktoré vynikajú nízkou spotrebou energie a dlhou životnosťou. Môžete si vybrať z reťazcov napájaných len do interiéru (IP20), len do exteriéru (IP44) alebo z reťazcov napájaných batériami, ktoré sú ideálne na zdobenie priestorov bez prístupu k elektrickej zásuvke. K dispozícii sú štyri rady svetelných reťazcov LED, ktoré sa líšia veľkosťou a tvarom LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Rozhodujúcimi kritériami pre výber správnej reťaze sú jej dĺžka, počet LED diód a farba svetla.

 

Najdôležitejšie parametre
produkt záves
farba svetla teplá biela
rozmer 84 × 45 cm
použitie vonkajšie aj vnútorné
Ďalšie parametre
časovač nie
diaľkový ovládač nie
typ napájania sieť
zdroj svetla LED
počet LED 8
dĺžka prívodu 5 m
farba drôtu neuvádza sa
príkon 3,6 W
vstupné napätie 230 V AC
výstupné napätie 24 V DC
krytie IP44
životnosť 10 000 hodín
materiál plast
záručná doba 2 roky
predajný obal 1 ks, krabica
Farba produktuBiela
Napájanie230V
Počet diód8
Príkon3.6W
Rozmery84 × 45 cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
Výstupné napätie24V
CertifikátyCE RoHS
Životnosť10 000 hod.
Pridajte hodnotenie produktu