Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Standard LED spojov. vianočná reťaz – záclona, 1x2 m, vonkajšia, studená biela

16.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6466

Stav skladu : 0
Externý sklad : 57

Standard LED spojov. vianočná reťaz – záclona, 1x2 m, vonkajšia, studená biela

Rozsvieťte každú príležitosť!

Svetelné závesy LED sú jedným z "dvojrozmerných" riešení na prepojenie osvetlenia, kde je dĺžka všetkých závesných reťazí so svetlami LED rovnaká. Pomocou spojovacieho závesu môžete zdobiť schodiská, zábradlia, umiestniť svetlá do okien alebo zavesiť ich z balkónov. Môžete vyskúšať aj menej tradičné použitie týchto reťazí a umiestniť ich na bránu, plot alebo bránku. Svetlá vyniknú aj na štíte domu. Reťaze môžete prepojiť medzi sebou a kombinovať ich s ďalšími LED svetelnými prvkami CONNECT SYSTEM STANDARD.

Vďaka použitiu moderných a úsporných LED čipov vás tieto svetelné systémy finančne nezaťažia a pomôžu vám vytvoriť príjemnú atmosféru pri mnohých slávnostných príležitostiach.

Farby pre každú udalosť

Svetelné závesy CONNECT SYSTEM STANDARD LED sú k dispozícii v rozmere 1 × 2 m a obsahujú 100 LED svetiel. Ak hľadáte farbu, ktorá najlepšie ladí s exteriérom alebo interiérom vášho domu, môžete si vybrať teplú bielu alebo chladnú bielu.

Jednoduché a rýchle pripojenie

Chcete zväčšiť dĺžku zakúpenej reťaze? Začali ste zariaďovať svoj dom alebo interiér a plánujete ho po čase rozšíriť alebo zmeniť? S CONNECT SYSTEM STANDARD je to rýchle a jednoduché! Vďaka plastovým prepojkám môžete ľahko pripojiť ďalšie reťaze až do maximálnej kapacity zdroja.

Pripojovací systém CONNECT SYSTEM STANDARD

Pripojovací systém CONNECT SYSTEM STANDARD je vďaka stupňu krytia IP44 vhodný na vnútorné aj vonkajšie použitie, ale len počas sezóny, nie celoročne. Výhodou tohto systému pripojenia je široká ponuka svetelných prvkov LED(C) v niekoľkých rôznych farbách. Hoci najobľúbenejším vianočným osvetlením je reťaz, v spojovacom systéme si môžete vybrať z krápnikov, záclon, sietí alebo hviezd na vrchol vianočného stromčeka podľa vlastných dizajnových preferencií. Z jedného napájacieho zdroja(A) pripojeného k predlžovacím káblom, rozbočovačom(B) a svetelné prvky LED(C) môžu napájať až 800 svetiel LED.

Jednoduchá inštalácia

Jednotlivé LED svetelné prvky (C) CONNECT SYSTEM STANDARD možno spájať, kombinovať a rozvetvovať a dekorovať aj na vzdialených miestach pomocou predlžovacích káblov a rozbočovačov (B). Postupným rozširovaním systému CONNECT SYSTEM o ďalšie komponenty je možné dosiahnuť profesionálne a rozsiahle osvetlenie bez potreby vysokej počiatočnej investície. Pripojenie osvetlenia LED je preto ideálnou voľbou pre veľkolepé vonkajšie dekorácie, kde bežné dĺžky reťazí nepostačujú. Každý si môže nainštalovať systém.

Farba produktuBiela
Napájanie230V
Počet diód100
Príkon5W
Rozmery1m x 2m
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
Výstupné napätie30V
CertifikátyCE RoHS
Životnosť10 000 hod.
Pridajte hodnotenie produktu