Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

INTELIGENTNÉ NOČNÉ SVETLO YEELIGHT D2

INTELIGENTNÉ NOČNÉ SVETLO YEELIGHT D2

55.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 3765

Stav skladu : 0
Externý sklad : 120

Parametre

Značka Yeelight je súčasťou ekosystému Xiaomi.

INTELIGENTNÉ NOČNÉ SVETLO YEELIGHT D2

Užívajte si inteligentnú domácnosť s Yeelight! Pomocou Apple Homekit môžete lampu prepojiť s ďalšími inteligentnými zariadeniami a vytvoriť tak inteligentný priestor. Lampu D2 môžete ovládať aj prostredníctvom aplikácie alebo hlasových asistentov. Nastavením farby, jasu a teploty farieb môžete prispôsobiť jej prevádzku a používať ju v rôznych situáciách. Pozrite sa, čo ďalšie ponúka nočná lampa D2 od spoločnosti Yeelight!

JEDNODUCHÉ A POHODLNÉ OVLÁDANIE

Lampa Yeelight vyniká jednoduchým ovládaním vďaka dotykovému panelu. Ak ju chcete zapnúť/vypnúť, dvakrát na ňu ťuknite. Pre ešte väčšie pohodlie ju môžete synchronizovať s aplikáciou Yeelight alebo hlasovým asistentom. Príslušenstvo je kompatibilné s aplikáciami Google Assistant, Apple Homekit, Amazon Alexa, Samsung SmartThings a Razer Chroma.

 

PRISPÔSOBTE SI JEHO PREVÁDZKU PODĽA SVOJICH POTRIEB

Lampa je vybavená nastaviteľným jasom, teplotou farieb a farbou, takže si môžete vytvoriť dokonalú atmosféru pre takmer každú situáciu. Ak chcete zmeniť jas, farbu alebo teplotu farieb zariadenia, použite dotykové panely/posuvníky na ľavej a pravej strane. Môžete tiež zapnúť režim zmeny farieb, aby sa farby lampy prepínali automaticky.

 

NA HRANIE, NA ČÍTANIE

Lampa Yeelight má všestranné využitie a je ideálna na rôzne činnosti. Môžete ju používať pri čítaní knihy, pretože svetlo, ktoré produkuje D2, je príjemné pre oči. Lampa bude tiež skvelým spoločníkom pri hre s vaším dieťaťom. Môžete ju tiež používať v detskej izbe, aby ste ho nechali zaspať, a pomocou časového rozvrhu ju môžete v nastavenom čase vypnúť.

 

Priložené

  • Návod na použitie
  • Kábel USB

ŠPECIFIKÁCIE

   
Farba Biela
Rozmery 140 x 100 mm
Farebný rozsah WRGB
Vstupný výkon 5W
Pripojenie WiFi (802.11 b/g/n 2,4 GHz) a Bluetooth 4.2 BLE
CRI Ra80
Kompatibilita Android 4.4/iOS 9.0 a novšie
Napätie 100-240 V-50/60 Hz 0,1 A
Farba produktuBiela+WRGB
Napájanie1 A, 100-240 V-50/60 Hz 0
Príkon5V
Rozmery140 x 100 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
Výstupný výkon5W
CertifikátyCE RoHS
CRIRa80
Pridajte hodnotenie produktu