Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

WI-FI LED ŽIAROVKA E27 9W 850LM RGB / RGB+CW

WI-FI LED ŽIAROVKA E27 9W 850LM RGB / RGB+CW

25.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 3731

Stav skladu : 0
Externý sklad : 111

WI-FI ŽIAROVKA E27 9W 850LM RGB / RGB+W MI-LIGHT - FUT016CW

Parametre

LED žiarovka A60 E27 9W RGB / RGB+W je bezdrôtová farebná LED žiarovka s prídavnou studenou bielou farbou s teplotou svetla 6000K až 6500K. S týmto moderným a inteligentným svetelným zdrojom môžete ešte lepšie prispôsobiť osvetlenie vo svojich miestnostiach. Žiarovku možno spravovať bezdrôtovo pomocou kompatibilného zariadenia z radu Mi-Light. Komunikácia žiarovky s diaľkovým ovládačom/stmievačom LED prebieha prostredníctvom rádiovej cesty na frekvencii 2,4 GHz, ktorá má dosah až 30 metrov v otvorenom priestore.

Žiarovka so štandardnou montážou E27 má vonkajší plášť vyrobený z polykarbonátu, ktorý je navyše potiahnutý vrstvou hliníka, ktorá absorbuje vznikajúce teplo, a tým účinne predlžuje životnosť žiarovky a zaisťuje bezpečnosť pri používaní. Stabilnú prevádzku zabezpečuje elektronika žiarovky, ktorú tvoria vysokokvalitné LED diódy. Difúzor z mliečneho akrylového skla a v ňom obsiahnutý špeciálny menič znižujú oslnenie a blikanie žiarovky, takže naše oči nie sú náchylné na výsledné negatívne účinky.

Niektoré vysielače Mi-Light poskytujú používateľovi prístup k úplnej kontrole nad viacerými zónami ovládanými jedným diaľkovým ovládačom. To výrazne zlepšuje ovládanie inštalácie LED osvetlenia vo vašej domácnosti. Používateľovi tiež poskytuje možnosť jednoduchého rozšírenia systému v budúcnosti pridaním ďalších zón. Jednou z najzaujímavejších funkcií zariadení Mi-Light je možnosť naprogramovať neobmedzený počet prijímačov pre danú zónu, ak to výstupné parametre prijímača umožňujú.

HLAVNÉ VLASTNOSTI A FUNKCIE ŽIAROVKY:

  • Možnosť bezdrôtového ovládania
  • Komunikácia prostredníctvom rádia
  • Ekologická žiarovka
  • Nízka spotreba energie
  • LED diódy s dlhou životnosťou
  • Bezpečné používanie
Farba produktuRGB+W
Napájanie230V
PäticaE27
Príkon9W
Svetelný tok850 lm
Teplota svetla6000K až 6500K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
StmievanieÁno
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu