Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

2m SDK Lišta SINGL 13mm do sadrokartónu s mliečnou krytkou

2m SDK Lišta SINGL 13mm do sadrokartónu s mliečnou krytkou

8.00€
Dostupnosť: Na skalde
Kód tovaru: 3313
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 123

2m SDK Lišta SINGL 13mm do sadrokartónu s mliečnou krytkou je moderným a efektívnym riešením pre elegantné osvetlenie interiéru. Materiálom tejto lišty je eloxovaný hliník, čo jej dodáva nielen pevnosť a odolnosť voči korózii, ale aj estetický vzhľad, ktorý sa ľahko zapojí do akéhokoľvek dizajnu miestnosti. Eloxovaný hliník zaručuje, že lišta zostane dlhodobo krásna bez potreby náročnej údržby.

S rozmermi 3,53 cm na výšku, 1,35 cm na šírku a dĺžkou 2 metre poskytuje SDK Lišta SINGL dostatočnú flexibilitu pre rôzne aplikácie, od akcentovania architektonických prvkov až po vytvorenie difúzneho osvetlenia v obývacích izbách, kuchyniach, alebo pracovných priestoroch. Šírka podnosu 13mm a hĺbka lišty 14mm sú ideálne pre umiestnenie LED pásikov, ktoré môžu vytvoriť plynulé a efektívne osvetlenie bez viditeľných bodov svetla, zatiaľ čo mliečna krytka zabezpečuje rovnomerné rozptýlenie svetla.

Montáž tejto lišty je jednoduchá a intuitívna, čo umožňuje rýchlu inštaláciu. Vďaka svojej štruktúre a materiálu je lišta ľahká, ale zároveň dostatočne pevná na to, aby zabezpečila dlhú životnosť a odolnosť voči mechanickému poškodeniu.

Využitie SDK Lišty SINGL nie je obmedzené len na rezidenčné priestory. Jej minimalistický a moderný dizajn je vhodný aj pre kancelárie, obchody, výstavné priestory a ďalšie komerčné aplikácie, kde prispieva k vytvoreniu profesionálneho a príjemného prostredia. Tento produkt je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a esteticky príťažlivé riešenie pre osvetlenie s dlhou životnosťou a nízkou údržbou.

Materiál: Eloxovaný hliník
Rozmery:  3,53 x 1,35 x 200 [cm]
Šírka podnosu: 13mm

Hĺbka lišty: 14mm

 

Farba produktuStrieborná
Rozmery3, 35 x 200 [cm], 53 x 1
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu