Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED dekoratívny stromček so stojanom 150cm Modrá

LED dekoratívny stromček so stojanom 150cm Modrá

15.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 3013
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 5
Externý sklad : 0

8 funkcií nastavenia rôznych blikaní a prelínačiek. Stromček má aj funkciu stáleho svietenia.

Konáriky sú flexibilne ohybné, tak vetvičky si môžete vytvarovať podľa vlastných predstáv.

LED dekoratívny stromček so stojanom je krásnou ozdobou, ktorá dokáže vytvoriť príjemnú a útulnú atmosféru v každom prostredí. S výškou 120 cm je tento jednofarebný modrý stromček ideálnym riešením na zdobenie obývacej izby, chodby, kancelárie, záhrady či balkónu. Jeho jasné a žiarivé LED svetlá svietia stále, bez možnosti blikania, čo dodáva celému stromčeku elegantný a sofistikovaný vzhľad.

Stromček je osadený na stabilnom kovovom stojane, ktorý zaručuje jeho bezpečné a pevné postavenie. Vďaka tomu je možné stromček bez obáv umiestniť aj do vonkajšieho prostredia, kde bude slúžiť ako krásna vianočná dekorácia.

Výber LED stromčeka je tiež ekologickou voľbou, pretože LED svetlá sú energeticky úsporné a majú dlhú životnosť. To znamená, že si môžete vychutnať krásu tohto stromčeka po mnoho sezón, bez potreby výmeny žiaroviek.

Dekoratívny stromček je tiež skvelým darčekom pre vašich blízkych. Jeho krása a elegancia poteší každého, kto obdivuje vianočnú atmosféru a radosť, ktorú s sebou prináša. Či už hľadáte niečo špeciálne pre seba, alebo chcete obdarovať svojich blízkych, tento LED dekoratívny stromček je tou správnou voľbou.

Pridajte kúzlo vianočnej atmosféry do svojho domova alebo kancelárie s týmto nádherným LED dekoratívnym stromčekom. Jeho krása, elegance a svetelný lesk vám dodajú pocit radosti a pohody počas celých vianočných sviatkov.

Farba produktuModrá
Napájanie230V
Pozorovací uhol360°
Rozmeryvýška 150cm
Svetelný zdrojLED
KrytieIP44
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu