Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Reflektor solárny 100LED SMD

7.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 2482

Stav skladu : 10
Externý sklad : 46
  • Solárna LED lampa je inovatívnym riešením pre tých, ktorí hľadajú efektívne a ekologické osvetlenie. Súčasná verzia disponuje až 100 LED diódami, ktoré sú rozmiestnené tak, aby zabezpečovali širokouhlé osvetlenie. Vďaka tomu je svetlo z tejto lampy mimoriadne jasné a rozptýlené, čo zvyšuje viditeľnosť a bezpečnosť v okolí jej inštalácie.

    Zahrnutie senzora PIR (pasívny infračervený senzor) znamená, že lampa sa automaticky rozsvieti pri detekcii pohybu v dosahu do 8-10 metrov a uhlom detekcie 120 stupňov. Táto funkcia je ideálna pre nočné osvetlenie vstupných brán, chodníkov či iných exteriérových priestorov, zatiaľ čo senzor súmraku zaisťuje, že lampa sa aktivuje len vtedy, keď je potrebné – teda v noci alebo za súmraku.

    Energiu lampy zabezpečuje monokryštalický solárny panel spolu s lítiovou batériou s napätím 3,7V, čo umožňuje jej bezúdržbovú prevádzku. Doba nabíjania batérie je šesť hodín na priamom slnku, čo naznačuje, že pri dostatočnom slnečnom žiarení by lampa mala byť schopná fungovať celú noc.

    Inštalácia tejto lampy je navrhnutá ako veľmi jednoduchá. Môžete ju umiestniť takmer kamkoľvek, bez potreby komplikovaného zapájania alebo iných inštalačných prác. Všetko potrebné na montáž je už súčasťou balenia.

    Čo sa týka odolnosti, lampa je navrhnutá s ochranným stupňom IP65, čo znamená, že je odolná voči prachu a striekajúcej vode z akejkoľvek strany, takže by mala vydržať aj náročnejšie poveternostné podmienky.

    Špecifikácia produktu je komplexná a ukazuje na vysoký stupeň premyslenosti konštrukcie. Lampa s čiernou farbou a materiálmi ako ABS a PC sľubuje dlhú životnosť a estetický vzhľad. S rozmermi 13,5 cm na šírku a 10 cm na výšku a hmotnosťou len 0,15 kg je ľahká a nenápadná, a pritom funkčná.

    ŠPECIFIKÁCIA

    Čierna farba
    Materiál: ABS + PC
    počet LED: 100
    solárny panel: monokryštalický
    batéria: lítiová 3,7V
    výstupný výkon: 7W
    doba nabíjania: 6 hodín na slnku
    Uhol detekcie PIR: 120 stupňov
    uhol svetla: 270 stupňov
    detekčná vzdialenosť: 8-10m
    vodeodolné: IP65
    rozmery (šírka / výška): 13,5 / 10 cm, hmotnosť: 0,15 kg
    hmotnosť v balení: 0,20 kg

Farba produktuČierna
Pozorovací uhol270°
Počet diód100 LED
Rozmery13, 5 x 10 cm
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu