Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

SMART LED ŽIAROVKA 5W GU10 RGB WW WIFI

SMART LED ŽIAROVKA 5W GU10 RGB WW WIFI

11.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 2198

Stav skladu : 0
Externý sklad : 69

SMART LED žiarovka 5W GU10 RGB WW WiFi predstavuje moderné a inovatívne riešenie pre inteligentné osvetlenie vo vašom dome či kancelárii. Táto smart žiarovka, ktorá sa pripája cez WiFi, poskytuje používateľovi dokonalú kontrolu nad osvetlením prostredníctvom aplikácie TUYA, dostupnej pre mobilné zariadenia.

Jedným z hlavných lákadiel tejto žiarovky je jej možnosť zmeny farby a intenzity svetla. To umožňuje používateľom nastaviť ideálnu atmosféru pre akúkoľvek príležitosť – od relaxačného teplého svetla po energické a farebné scény pre párty. S prednastavenými farebnými režimami a možnosťou vytvorenia vlastného režimu je táto žiarovka skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú prispôsobiť svoje prostredie podľa vlastných predstáv.

Ďalšou významnou funkciou je možnosť ovládania žiarovky z akéhokoľvek miesta na svete prostredníctvom internetu. Toto je obzvlášť užitočné pre zabezpečenie domova, keďže môžete napodobniť prítomnosť v dome aj keď nie ste doma.

Žiarovka má napätie 230V AC a je typu GU10, čo znamená, že je kompatibilná s bežnými svietidlami s touto päticou. S RGB farebným spektrom ponúka široký rozsah farieb. S maximálnym výkonom 5W je energeticky efektívna, zatiaľ čo jej životnosť 10 000 hodín a počet spínacích cyklov 10 000 zaručujú dlhú životnosť a spoľahlivosť.

V neposlednom rade, je dôležité spomenúť, že táto žiarovka je určená iba na použitie v interiéroch. Tento aspekt je dôležité mať na pamäti pri plánovaní osvetlenia.

V konečnom dôsledku, SMART LED žiarovka 5W GU10 RGB WW WiFi je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú flexibilné, energeticky efektívne a inteligentné riešenie pre osvetlenie ich domova alebo kancelárie.

Farba produktuRGB
Napájanie230V
PäticaGU10
Pozorovací uhol120°
Príkon5W
Rozmery50 x 56mm
Svetelný tok480lm
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
StmievanieÁno
CertifikátyCE RoHS
CRI80
Max. výkon W5W
Životnosť10 000 hod.
Pridajte hodnotenie produktu