Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED svetelná reťaz 10m 200LED IP44 multicolor

LED svetelná reťaz 10m 200LED IP44 multicolor

16.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 2078

Stav skladu : 4
Externý sklad : 0

LED svetelná reťaz s dĺžkou 10 metrov a 200 multicolor LED diódami je ideálnym spoločníkom pre vytvorenie jedinečnej vianočnej atmosféry. Vďaka svojmu farebnému prevedeniu a čiernemu napájacímu káblu s dĺžkou 1,5 metra sa hodí nielen do interiéru, ale vďaka krytiu IP44 je vhodná aj na exteriérové použitie.

S touto svetelnou reťazou môžete svoj domov či záhradu rozžiariť v krásnych farbách a vytvoriť tak príjemnú vianočnú atmosféru. Či už plánujete osvetliť stromček, okno, balkón alebo záhradný altánok, táto reťaz je pre to ideálnou voľbou.

S napájacím napätím 220-240V sa nemusíte obávať o spotrebu energie, keďže LED diódy sú známe svojou energetickou účinnosťou. Reťaz je navyše vybavená praktickým vypínačom, ktorý vám umožní svetlá zapnúť a vypnúť podľa potreby.

Svetelná reťaz je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jej dlhú životnosť. Jej inštalácia je veľmi jednoduchá, a preto ju môže použiť každý, bez ohľadu na technické zručnosti.

Urobte svoje Vianoce ešte krajšie a útulnejšie s touto nádhernou LED svetelnou reťazou. Je to skvelý spôsob, ako vytvoriť príjemnú atmosféru a pridať svojmu domovu či záhrade trochu vianočnej magie. Nechajte sa uniesť kúzlom svetiel a vytvorte si svoj vlastný vianočný príbeh

Farba produktuRGB
Napájanie230V
Pozorovací uhol360°
Počet diód200LED
Rozmery11, 4m
Svetelný zdrojLED
KrytieIP44
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu