Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED svetelná reťaz 20m 400LED aj do vonkajšieho prostredia IP44 rôzne farby

LED svetelná reťaz 20m 400LED aj do vonkajšieho prostredia IP44 rôzne farby

23.00€
Dostupnosť: Vypredané
Kód tovaru: 2074

FarbaInterný skladExterný sklad
Studená biela249
RGB155
Teplá biela029

Vianočná reťaz CW alebo RGB o dĺžke 20 metrov farba kábla biela, doplnená o 1,5 metra napájacieho kábla v elegantnom bielej farbe, predstavuje ideálny doplnok pre vytvorenie sviatočnej atmosféry vo vašom domove či záhrade. S 400 LED diódami, ktoré sú dostupné v dvoch variantách - studená biela alebo viacfarebná, máte možnosť si vybrať presne také osvetlenie, ktoré bude zodpovedať vašim predstavám.

Táto svetelná reťaz je vybavená krytím IP44, ktoré zabezpečuje jej odolnosť voči poveternostným vplyvom a umožňuje jej použitie nielen v interiéri, ale aj v exteriéri. Bez obáv ju teda môžete použiť na osvetlenie vášho balkóna, terasy či záhrady a vytvoriť tak dokonalú sviatočnú atmosféru aj na týchto miestach.

S napájacím napätím 220-240V je táto svetelná reťaz kompatibilná s bežnými domácimi zásuvkami, čím je jej inštalácia jednoduchá a rýchla. Vďaka dĺžke 20 metrov ponúka široké možnosti použitia - môžete ju obtočiť okolo stromčeka, použiť na osvetlenie záhradnej altánku alebo ju zavesiť na stenu a vytvoriť tak jedinečnú vianočnú dekoráciu.

Investícia do kvalitnej svetelnej reťaze je investíciou do atmosféry a pohody, ktorú vám a vašim blízkym prinesie. Je to tiež skvelý spôsob, ako podčiarknuť krásu vášho domova či záhrady a vytvoriť tak nezabudnuteľné sviatočné zážitky pre vás a vašich hostí. Vyskúšajte túto svetelnú reťaz a presvedčte sa sami o jej kvalite a jedinečnosti.

Farba produktuRGB, Studená biela, Teplá biela
Napájanie230V
Počet diód400LED
Rozmery20m
Svetelný zdrojLED
Pridajte hodnotenie produktu