Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Svetelná vianočná reťaz loptičky 11.5m, IP44 - studená biela

Svetelná vianočná reťaz loptičky 11.5m, IP44 - studená biela

13.50€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 2053

Stav skladu : 1
Externý sklad : 0

Svetelná vianočná reťaz "loptičky" s dĺžkou 11.5 metrov a stupeňom krytia IP44 je ideálnym riešením pre každého, kto chce svoj domov či záhradu rozžiariť studeným bielym svetlom a vytvoriť tak jedinečnú atmosféru počas vianočných sviatkov. Táto vianočná reťaz je navrhnutá s ohľadom na estetiku a funkčnosť. Farba čiernej reťaze je nenápadná a elegantná, čím nechá vyniknúť jednotlivé LED diódy.

Vianočná reťaz obsahuje 50 ks LED diód vo farbe svetla studená biela, ktoré sú rovnomerne rozmiestnené na celej dĺžke reťaze. S dĺžkou napájacieho kábla 1,5 metra je reťaz ľahko pripojiteľná k elektrickej sieti s napájacím napätím 220-240V.

S krytím IP44 je táto reťaz vhodná nielen na dekoráciu interiérov, ale aj exteriérov. Osvetlenie je odolné voči vlhku a prachom, čím sa stáva ideálnou voľbou na osvetlenie vonkajšieho prostredia, napríklad záhrad, terás či balkónov.

Svetelná reťaz "loptičky" je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú jej dlhú životnosť a odolnosť. Jednoduchá inštalácia a ovládanie znamená, že ju môžete ľahko umiestniť tam, kde najlepšie vynikne a vytvorí tak tú správnu atmosféru.

Ponorte sa do sveta vianočnej atmosféry a nechajte svoj domov či záhradu rozžiariť krásnym studeným bielym svetlom vianočnej reťaze "loptičky". Vytvorte si tak nezabudnuteľné vianočné okamihy v kruhu svojich blízkych.

Farba produktuStudená biela
Napájanie230V
Pozorovací uhol360°
Počet diód50
Rozmery5m, dĺžka 11
Teplota svetla6000K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP44
StmievanieNie
Pridajte hodnotenie produktu