Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Svetelná závesná reťaz cencúle 100LED FLESH WW+CW 3,5m IP44 NADPÁJATEĽNÁ

Svetelná závesná reťaz cencúle 100LED FLESH WW+CW 3,5m IP44 NADPÁJATEĽNÁ

18.50€
Dostupnosť: 5 - 10dní
Kód tovaru: 2017

Stav skladu : 0
Externý sklad : 49

Svetelná závesná reťaz "Cencúle 100LED FLESH WW+CW" je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitné a esteticky príjemné dekoračné osvetlenie, či už pre vnútorné alebo vonkajšie priestory. Vianočná závesná reťaz v sebe spája dve farby svetla – teplú bielu (WW) a studenú bielu (CW), čím vytvára jedinečnú atmosféru a pridáva na čarovnosti každého prostredia.

Závesná reťaz je dlhá 3,5 metra, pričom k nej je možné pridať ďalšie dva kusy, a vytvoriť tak až 10,5 metrov dlhú súvislú reťaz. Napájací kábel vo farbe bielej harmonicky dopĺňa celkový dizajn a nevytvára žiadny vizuálny rušivý element.

Výrobok obsahuje 100 ks LED diód v príjemnej teple bielej farbe, ktoré sú doplnené funkcíou FLASH. Táto funkcia umožňuje náhodné preblikávanie studenej bielej farby a dodáva celému osvetleniu dynamiku a živosť.

Reťaz je vybavená krytím IP44, čo zaručuje odolnosť voči vode a prachu, a umožňuje tak použitie reťaze aj v exteriéroch. Napájacím napätím 220-240V je reťaz kompatibilná s bežnými elektrickými zásuvkami.

V balení nájdete nielen samotnú reťaz, ale aj programátor a prepojovací konektor. Programátor umožňuje jednoduchú reguláciu svetelných efektov, zatiaľ čo konektor slúži na spojenie maximálne troch reťazí za sebou. Tým je zabezpečené, že si môžete svoje dekoračné osvetlenie prispôsobiť presne podľa svojich predstáv.

Svetelná závesná reťaz "Cencúle 100LED FLESH WW+CW" je tak perfektným doplnkom pre vytvorenie pohodlnej a útulnej atmosféry v akomkoľvek priestore. Jej kvalitné spracovanie, estetický vzhľad a možnosť nadpájania až troch reťazí za sebou z nej robia ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá štýlové a praktické riešenie pre svoje dekoračné osvetlenie.

Farba produktuStudená biela, Teplá biela
Napájanie230V
Počet diód100
Rozmery3, 5 + 5m
Svetelný zdrojLED
KrytieIP44
Pridajte hodnotenie produktu