Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

15m vonkajšia dekoračná reťaz GIRLANDA 15xE27 nadpájateľná

56.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 1866

Stav skladu : 3
Externý sklad : 59

Girlanda je vynikajúcim spôsobom, ako pridať príjemné osvetlenie a štýlovú dekoráciu do akéhokoľvek vonkajšieho priestoru, či už je to záhrada, terasa alebo balkón. Táto konkrétna girlanda, dlhá 15 metrov a v matnej čiernej farbe, poskytuje dokonalý základ pre vytvorenie útulnej a pozývacej atmosféry vo vašom vonkajšom priestore. S možnosťou pridávania až 15 žiaroviek s päticou E27, máte plnú kontrolu nad množstvom a typom svetla, ktoré chcete vo svojom priestore vytvoriť. Aj keď svetelné zdroje nie sú súčasťou dodávky, dáva vám to slobodu vybrať si LED žiarovky podľa vašej preferencie teploty svetla a intenzity.

Vďaka šikovne navrhnutým otvorom nad každou zásuvkou E27 je zavesenie girlandy jednoduché a intuitívne, čo umožňuje flexibilné rozmiesťnenie po celom vašom vybranom priestore. Či už sa rozhodnete pre jednu girlandu ako jemné akcentové osvetlenie alebo kombinujete viacero girland pre výraznejšiu svetelnú inštaláciu, tento produkt je navrhnutý tak, aby vyhovoval rôznym dekoratívnym potrebám a štýlom.

Mimoriadne prínosná je nadpájateľná funkcia girlandy, ktorá umožňuje ľahké kombinovanie viacerých sád do jedného dlhšieho reťazca bez potreby ďalších predlžovacích káblov alebo zásuviek. Táto funkcia zjednodušuje inštaláciu a poskytuje bezproblémovú estetiku bez zbytočného zamotania káblov.

Využitie girlandy nie je len praktické, ale aj esteticky príťažlivé. Matná čierna farba pridáva moderný a sofistikovaný nádych, ktorý sa ľahko hodí k rôznym vonkajším nábytkom a dekoračným štýlom. Či už organizujete večerné posedenie s priateľmi, rodinnú večeru pod holým nebom alebo si jednoducho chcete vychutnať pokojný večer vo svojej záhrade, táto girlanda pridáva ten správny dotyk čaru a pohodlia.

Na záver, 15 metrová vonkajšia dekoračná girlanda s päticami E27 predstavuje univerzálny a štýlový spôsob, ako obohatiť akýkoľvek vonkajší priestor. Jej flexibilita, jednoduchá inštalácia a možnosť prispôsobenia typu osvetlenia robia z nej ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá pridanú hodnotu a atmosféru pre svoje vonkajšie prostredie.

  • Farba: matná čierna
  • Dĺžka: 15 m
  • Svetelný zdroj: žiarovka 15 x E27   nie je súčasťou dodávky.
  • Girlandy je možné navzájom kombinovať.
  • Nad zásuvkami E27 sú otvory na zavesenie girlandy.
  • LED žiarovky nie sú súčasťou girlandy
  • Vhodné dekoračné LED Filament E27 si môžete objedať TU
Farba produktuČierna
Napájanie230V
PäticaE27
Rozmery15m
KrytieIP44
Pridajte hodnotenie produktu