Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Nábytkový dotykový spínač - stmievač 12V DC

16.00€
Dostupnosť: 3-5 dní
Kód tovaru: 1407

Stav skladu : 7
Externý sklad : 73

Dotykový spínač / stmievač pre LED s možnosťou plynulej regulácie jasu a pamäťou poslednej nastavenej úrovne jasu (pamätá si posledne navolenú úroveň jasu pri výpadku el. napájania). Primárne určený na inštaláciu do nábytku. Ovládanie funguje na princípe prenosu kapacitného náboja cez elektricky nevodivý materiál ako je drevotrieska, sklo, plexisklo a podobne.
Krátky dotyk spína alebo vypína LED aplikáciu. Dlhší dotyk v zopnutom stave zvyšuje jas po maximálnu úroveň, následne opätovne od nulovej úrovne zvyšuje jas po maximálnu úroveň.
 
Charakteristika:
Modul dotykového spínača / stmievača je primárne určený na zástavbu (inštaláciu) do nábytku. Modul sa inštaluje zo zadnej strany (vnútornej strany) nábytku. Funkcia spínanie a stmievanie je aktivovaná dotykom na materiál (nábytok) z prednej strany materiálu v mieste, kde naň zo spodnej strany dosadá (je nalepený) modul ovládania. Nevyužíva sa tak vodivé spojenie s Al profilom alebo kovovým predmetom (elektricky vodivým). Toto riešenie vo svojom dôsledku zabezpečuje podstatne vyššiu stabilitu a spoľahlivosť spínania ako pri dotyku na vodivý profil.
 
Spínač može byť nalepený za sklom, plexisklom, sádrokartonom, obkladačkou, drevom, drevotrieskou ( nábytok ). Vzialenosť na ktorú vie spínač zareagovať závisí od typu a hrúbky materiálu. Najlepšie materiály sú sklo a plexisklo. 
 
 
Funkcia spínača / stmievača:
 
1. Pri pripojení napájania je spínač v stave "Vypnutý"
2. Krátky dotyk (do 550ms) pri stave "Vypnutý" spína do výkonu nastaveného pred posledným vypnutím.
3. Krátky dotyk (do 550ms) pri stave "Zapnutý" vypína osvetlenie.
4. Dlhší dotyk pri plnom výkone (nad 550ms) plynule pridáva jas svetla až po maximálnu úroveň, po dosiahnutí maximálnej úrovne opakovane začne pridávať jas od 0% po 100% jasu
 

Parametre:
Vstupné napájacie napätie: DC 12V
Výstup: PWM
Maximálny prúdové zaťaženie: 5A
Maximálny výkon: 60W
Rozmery: 44x44mm, výška 14mm 
Spodná strana podlepená transparentnou obojstrannou lepiacou páskou

Pridajte hodnotenie produktu