Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED svetelná reťaz 25m 500LED aj do vonkajšieho prostredia IP44 studená biela

LED svetelná reťaz 25m 500LED aj do vonkajšieho prostredia IP44 studená biela

31.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 1229

Stav skladu : 2
Externý sklad : 0

Svetelná reťaz s označením 630-21-LED CW predstavuje ideálne riešenie pre každého, kto hľadá vysokokvalitnú a esteticky príjemnú dekoráciu, nielen počas vianočného obdobia. Táto reťaz, dlhá celkovo 25 metrov, disponuje až 500 diódami LED vo farbe studená biela, ktoré vytvárajú nádherné svetelné prostredie, či už v interiéri, alebo v exteriéri.

Výhodou tejto reťaze je, že je vhodná aj do vonkajšieho prostredia, vďaka krytiu IP44. Tento parameter zaručuje ochranu pred vniknutím pevných predmetov väčších ako 1 mm a ochranu pred striekajúcou vodou z akéhokoľvek smeru. Takže bez obáv môžete reťaz umiestniť aj na balkón, terasu, alebo do záhrady.

Reťaz je vybavená 1,5 metrovým napájacím káblom vo tmavo zelenej farbe, ktorý sa skvele zlúči s vianočným stromčekom, alebo inou zelenou vegetáciou. Samozrejmosťou je napájacie napätie 220-240V, ktoré je štandardom pre domácnosti.

Unikátnosťou tejto reťaze je možnosť nadpájania až troch sád za sebou. To umožňuje ešte väčšiu variabilitu pri dekorácii a vytváraní svetelných inštalácií podľa vlastných predstáv.

Nech už plánujete osvetliť balkón, terasu, vianočný stromček, alebo akýkoľvek iný priestor, táto LED svetelná reťaz je tou správnou voľbou. Vďaka kombinácii kvality, estetiky a funkčnosti poskytuje široké možnosti použitia a zaručene prinesie ten správny vianočný duch do vášho domova.

Vianočná reťaz je nadpájateľná. Maximálne 3 sady za sebou

Farba produktuStudená biela
Napájanie230V
Pozorovací uhol360°
Počet diód500LED
Rozmery25m
Teplota svetla6000K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu